Header Image

Particulier

Particulier

Service aan huis
Bent u particulier en heeft u problemen met uw WiFi, Computer, Telefoon, Printer, Televisie, Camerasysteem of welk device dan ook? Dan bent u bij MipIT aan het juiste adres. Wij helpen u graag en snel bij al uw problemen. Wij lossen alle problemen, zowel hardware als softwarematig direct voor u op. Bel ons direct op nummer 076 700 2566 of ga naar onze contact pagina.

Data recovery
Dataverlies kan een groot probleem zijn. Uw verloren data kan immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat hoofdbrekens zorgen. Kies daarom voor Data Recovery van MipIT. Wij kunnen uw data in de meeste gevallen herstellen.

Computer reparatie
MipIT repareert uw computer of laptop. Computer reparatie op locatie.

Camera beveiliging
Wilt u uw huis of een ruimte extra beveiligen? Met een beveiligingscamera houd u uw woning of een speciale ruimte op afstand en op locatie in de gaten. Ook zijn de beelden tot een bepaalde tijd terug te kijken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een inbraak in uw woning of uw auto op de oprit.

Wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel camera’s moet ik plaatsen? Hoe behaal ik de beste kwaliteit? Omdat het kiezen van de juiste camera's en systemen een complex proces kan zijn komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een gesprek waarin wij eerst uw wensen bespreken en vervolgens de mogelijkheden doornemen. Hierna zullen wij indien gewenst een offerte op maat aanbieden.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u door naar onze contact pagina.

Telefoon reparatie
Scherm gebarsten, camera wazig of een softwarematig probleem? Wij repareren bijna alle telefoons die er zijn. Geef ons je type telefoon en het probleem door en je ontvangt een offerte voor jouw telefoon reparatie.

  • Snelle reparatie
  • Garantie
  • Reparatie op locatie
  • Haal- en Breng service
Top